About me

Oana Tinu

 

Ianuarie 2015

https://oanatinu.wordpress.com/2015/01/15/scrisoare-catre-parinti/

Decembrie 2014:

https://oanatinu.wordpress.com/2014/12/30/minte-si-suflet-si-mai-e-ceva-corp/

 

2013:

Iată-mă-s și-n blogosferă! După 5 ani de succese în Comunicare și Relații Publice, împreună cu primul meu partener de business, Denis Drăghici, dar și cu cei care ni s-au alăturat în echipa fantastică People PR Agency, m-am hotărât să scriu aici fragmente din gândurile noastre de zi cu zi, din zbaterea continuă a unei agenții pe care noi am creat-o pentru voi! Și nu numai…

Unii cercetători au ajuns la concluzia că întregul Univers este coordonat de Muzică. Eu am pornit de la Muzică (licență și master la secțiile “Compoziție muzicală clasică” și “Stil și limbaj compozițional”, ale Universității Naționale de Muzică din București), pentru a crea evenimente notabile în PR.

Primul nostru proiect a fost un eveniment caritabil, denumit “Ascultă. Ajută”. A urmat SIMN (Festivalul Săptămâna Internațională a Muzicii Noi), edițiile 2010 și 2011. Apoi alte proiecte și clienți. Și astfel, în ritmuri muzicale, am reușit, împreună cu minunata echipă People PR Agency, să transformăm evenimentele clienților noștri într-o simfonie a succesului.

 

 

Oana  Tinu

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s